Rreth nesh

Kompania jonë Saimiri-f, me një eksperiencë shumë vjeçare në prodhimin e produkteve në fushën e prodhimit të dyerve të blinduara, dyer antizjarr dhe dyerve antipanik, kjo shoqëri ka ndjekur me përpikmëri ritmet e teknologjisë Europiane në fushën e prodhimit.

Prioriteti i shoqërise Saimiri-f është garantimi i sigurisë së klientit, duke përdorur teknologjinë bashkohore dhe makineri dixhitale të programuara për një produkt cilesorë dhe të një sigurie maksimale.

Çdo derë e blinduar, e prodhuar nga stafi i shoqerisë Saimiri-f, mban me vete garancinë dhe sigurinë kundër çdo ndërhyrje mekanike, duke u dhënë klientëve tanë, konfortin dhe qetësinë perfekte.

Për të garantuar sigurinë ndaj klientëve, shoqëria Saimiri-f përdor llamarinë celiku të xingosur të lyer me bojë elektrostatike. Atrecatura e përdorur është e firmave më të mira italiane si Cisa, Mottura, Iseo, gjithashtu përdorimi i deviatorëve dopio, siguron një garanci maksimale. Për të rritur qëndrueshmërinë e dyerve të blinduara, në brëndësi vendoset forex, një material anti zjarr dhe akustik, guarnicioni Hi Tech (ne… Epdm) garanton një izolim te plotë dhe mbyllje perfekte. Parafredo (fshesa) e vendosur në pjesën e poshtëme, mbyll kontaktin e jashtëm duke mos lejuar depërtimin e erës. Ajo punon në mënyrë automatike me mbylljen e derës.

Panelet e jashtme, jane një zgjedhje ideale e dizenjuar me ngjyra te stilit klasikë, modern e neoklasik, për t’u përshtatur me çdo ambient për të kënaqur shijet e klientëve tanë. Kjo pjesë do të jetë për jetë për produktet që Saimiri-f prodhon dhe importon. Shoqeria ”SAIMIRI-F” Sh.p.k prodhon një gamë të gjerë të artikujve metalik për industrinë e ndertimit si: skela të të gjitha llojeve, puntela, vida skelerie, bazamak shkallësh, distancier, çelsa kollone bazamente për kondisioner 9/12/18 BTU etj… Produkte nga më cilësoret në treg.

Gjithashtu kompania jonë nga importi disponon, gozhdë druri, gozhdë betoni ,tel bari, si dhe tel xingato.

Misioni

Prodhim ekonomik dhe efficient. Maksimizimi i kënaqësisë konsumatore, rritja e kënaqësisë dhe moralit të stafit!

Visioni

Mbajtja e një niveli të lartë të nevojave dhe pritshmërive të klientëve, të kompanisë dhe të okupojë më tepër hapësirë në market.

Vlerat

Korrektësi, Siguri, Besueshmëri, Fleksibilitet